Коржики молочні родом з дитинства
Коржики молочні
В шкільні роки, на перерві
всі бігли в буфет, щоб встигнути купити ці молочні коржики, присипані цукром. При
бажанні ви можете повернути напівзабутий смак.
Борошно – 400 грамів, цукор
– 200 г,
масло
або маргарин – 100 г,
1
яйце в тісто, 1
жовток – памазати коржики, молоко
– 80 мл, розрихлювач
тіста – 10 г,
ваніль
або ванільний цукор вихід
коржиків – 10 штук
Сливочне масло збить з цукром,
додати яйце, молоко і розрихлювач, за смаком додати ваніль Просіяти борошно і замісити тісто. Борошна
може знадобиться і більше, але головне: тісто повинно бути м’яким.
Потрібні продукти:
Борошно – 400 грамів, цукор
– 200 г,
масло
або маргарин – 100 г,
1
яйце в тісто, 1
жовток – памазати коржики, молоко
– 80 мл, розрихлювач
тіста – 10 г,
ваніль
або ванільний цукор вихід
коржиків – 10 штук
Рецепт приготування
Сливочне масло збить з цукром,
додати яйце, молоко і розрихлювач, за смаком додати ваніль Просіяти борошно і замісити тісто. Борошна
може знадобиться і більше, але головне: тісто повинно бути м’яким.
Розкатати тісто товщиною 6-7мм, формочкою для кексів видавити коржики з
тіста і перекласти їх на листик, застелений пергаментним папером, але не слід
класти їх дуже близько один від одного, приблизно, на відстані 1 см, бо вони збільшуються в розмірі при
випіканні. Помазати жовтком і присипати щедро цукром. Випікати у розігрітій
духовці до 180-200 градусів 15 хвилин.
Як тільки коржики зверху стануть рум’яненькі, вони готові! Головне не перетримати - будуть тверді.
Мітки: Рецепти
1 коментарі(в):
Ммммммммммммммммммммм, смакота!!!!!!!!!!:)
Дописати коментар
Підписка на Дописати коментарі [Atom]
<< Головна сторінка